Мнения

Ivan Dimitrov

Тruck dispatcher

Искам първо да кажа, че не пиша ревюта, но този път искам да кажа, че за времето което работих с тези момчета, разбрах, че не само са много добри в работата си, но и ми помогнаха да реша проблеми, които бяха лично мой ангажимент. Много добре свършена работа за достъпна цена. Трябва да призная че не бях сигурен какво искам и тук те ми помогнаха изключително много, за което съм много благодарен. Със сигурност бих използвал услугите им отново.

Tihomir Stoyanov

S&T Transport, Manager

Страхотен екип. Много добра и навреме свършена работа. Добри идеи от тяхна страна , бърза и навременна намеса при възникнали промени в процеса на работата. Професионално отношение към поетите ангажименти . Бих ги препоръчал на всеки които иска навреме и добре свършена работа.

Vitaliya Radeva

Бистро Позитано, Manager

Безкрайно сме доволни от крайният резултат.Задачата,която им поставихме, за създаването на динамичен фирмен уебсайт, беше доста сложна за изпълнение, но всичките ни очаквания и изисквания бяха изпълнени. Екипа,който работеше по създаването му се отнесе изключително професионално към работата и проекта беше завършен в срок. Безкрайно сме им благодарни за идеите, усилията и професионализма с който се отнасят към работата си.

Вашето мнение

Искате да улесним живота ви. Свържете се с нас